Yritys

Fasilitointi yhteiskehittämisen työpajassa laaja

Parhaat mahdolliset osaajat juuri sinun tarpeisiisi!

KaiCom on vuonna palvelumuotoilijan ja viestinnän ammattilaisen Kai Lintisen 2011 perustama yritys, joka palvelee yritysasiakkaita palveluiden muotoilun, fasilitoinnin sekä viestinnän kehittämisen ja sisällöntuotannon tarpeissa.

KaiCom hyödyntää apuna kokenutta kumppaniverkostoa, joka koostuu alansa kovista ammattilaisista ja media-alan yrityksistä. Verkosto sisältää graafisia suunnittelijoita, viestinnän ammattilaisia, valo- ja videokuvaajia ja monien muiden median ja viestinnän ammattien osaajia.

Sanottua!

Vastasin sisältömarkkinoinnin ja natiivimainonnan tuotannoista Calcuksella, joka tuottaa Suomen suurimpiin medioihin asiantuntijaliitteitä sekä muuta kaupallista sisältöä printtiin ja digiin. Kun Suomen suurimmat ja arvostetuimmat yritykset kaipasivat laadukasta kirjoittajaa, Kai oli ensimmäinen keneen otin yhteyttä. Kai hoiti kirjoitustyöt ja yhteydenpidon asiakkaiden kanssa suurella ammattitaidolla. Kai oli erikoistunut liike-elämän juttuihin, jolle myöskään kevyemmät, esim. kuluttajiin suunnatut aiheet eivät tuottaneet ongelmia.”

– Janne Merinen, Customer Success Manager, Calcus.com Oy

On ollut ilo tehdä yhteistyötä Kain kanssa useiden eri sisältömarkkinointiprojektien parissa menestyksekkäästi viimeisen neljän vuoden aikana niin Calcuksella että Forbesilla. Kai on sanansa mittainen mies, johon voi luottaa. Lopputulos on laadukas ja annettujen ohjeiden mukainen. Kai on myös erittäin asiakaslähtöinen ja aina valmis toimimaan asiakkaan edun mukaisesti.”

– Esko Vilmann, myyntijohtaja

Kai oli yksi suosituimmista ja kysytyimmistä advertoriaali-toimittajistamme ja videokäsikirjoittajistamme. Kailla on kyky ottaa haltuun aihe kuin aihe. Kai on myös taitava tekemään käsikirjoituksia yritysvideoihin ja hän on hyvä tiivistämään ydinviestin lyhyemmässäkin videossa. Voin lämpimästi suositella Kaita kaikenlaisiin artikkeli- ja video- toimeksiantoihin.”

– Tiia hakolampi, Business Area Director, TAEL TAlouden raportointi Oy

Kai has written to several business publications and conducted interviews with leaders across industries. He works professionally, does his research and delivers his work punctually with high standards. He is one of the trusted writers of Presser

– Jasmine Plavšić, CEO, Presser

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkella tai ota yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai LinkedIn:n kautta niin jutellaan lisää, miten voimme auttaa yritystäsi menestymään entistä paremmin!

Tietosuojaseloste