Viestintäpalvelut

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi on markkinointiviestinnän suuntaus, jossa asiakas saadaan kiinnostumaan yrityksestä tai organisaatiosta ja sen tarjoamista tuotteista tai palveluista kiinnostavien sisältöjen avulla. Sisältömarkkinoinnin ajattelutavassa yrityksen pyrkimys on auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan ongelmiaan ja täyttämään tarpeensa.

KaiCom tarjoaa palveluita aina sisältömarkkinoinnin suunnittelusta sisältöjen (mm. advertoriaalit, blogit, palvelu- ja tuotekuvaukset ja natiivimainonta) toteuttamiseen.

Viestintä, tiedotus ja PR-työt

Palveluina yritysviestinnän suunnittelu lähtien viestinnän vuosisuunnittelusta edeten aina yksittäisten toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen. Viestinnän onnistumisessa tarvitaan tarkkaa kohderyhmien tuntemusta. Sitä voidaan lisätä kirkastamalla asiakaspersoonat, jotka antavat tarkempaa tietoa eri kohderyhmistä auttaen viestinnän muotojen ja kanavien valinnassa kohderyhmittäin.

Viestinnän sisältöpalveluihin kuuluvat esimerkiksi lehdistötiedotteiden ja uutiskirjeiden laadinta, pressitilaisuuksien järjestäminen, median kontaktoinnit, viestien tuotanto ja jakelu eri kanavissa sekä toimenpiteiden seuranta ja kehittäminen analytiikan ja muun palautteen avulla

Julkaisut ja juttusarjat

Vuosikertomukset, esitteet, oppaat, asiakaslehdet, juttusarjat ja tutkimusten popularisoinnit avaimet käteen -palveluna. KaiComilla ja alihankkijaverkostolla on vahva kokemus erilaisten ilmiö- ja henkilöjuttujen tuotannosta niin printtiin kuin digilehtiin laidasta laitaan aihepiireistä.

Mietitkö, millainen julkaisu tai formaatti olisi paras juuri sinun asiakkaillesi? Kysy lisää, niin autamme viestin hiomisessa ja välittämisessä juuri sinun asiakkaillesi sopivissa muodoissa ja kanaviin, joissa he ovat aktiivisia.

Sosiaalinen media

Some-kanavien auditointi ja kohderyhmien perusteella sopivien kanavien valinta. Palveluna myös Community Managerin roolissa brändistäsi huolehtiminen kaikissa tarvittavissa kanavissa.

Tarjolla on myös sosiaalisen median koulutuksia henkilöstöllesi, kanavina Facebook, Instagram, Twitter ja LinkedIn.

Videotuotannot

Videot ovat tutkitusti erinomainen keino saavuttaa huomioita verkossa ja videon avulla asiasi voidaan tiivistää tunteisiin vaikuttavalla tavalla.

Tarjoamme yritysvideoiden suunnittelun ja käsikirjoitukset palveluita sekä videotuotannot avaimet käteen -toteutuksina.

Podcastit

Podcastit ovat nouseva sisällöntuottamisen keino, jolle löytyy sija myös yritys- ja organisaatioviestinnässä, oli sitten kohteena yritykset tai kuluttaja-asiakkaat. KaiComin podcast-palveluihin kuuluu podcastien konseptointi, käsikirjoitukset sekä podcastien avaimet käteen -tuotannot, jossa yritys voi valita itse kuinka paljon haluaa tuotantoon osallistua.

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkella tai ota yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai LinkedIn:n kautta niin jutellaan lisää, miten voimme auttaa yritystäsi menestymään entistä paremmin!