Liiketoimintamuotoilu

Liiketoimintamuotoilun työpaja

Liiketoimintamuotoilu (Business Design) on palvelumuotoilua, jossa lähtökohtana on yrityksen strategia ja liiketaloudelliset tavoitteet, ja niiden yhdistäminen asiakkaiden tarpeisiin käyttäen muotoilun keinoja.

Yritysten toimintaympäristö muuttuu koko ajan kiivaalla tahdilla, ja menestyäkseen kilpailussa ja säilyttääkseen elinvoimaisuutensa ja markkina-asemansa, on yritysten uudistuttava ympäröivän maailman mukana.

Kun perinteisesti liiketoiminnan kehittäminen tapahtuu isoina, pitkinä projekteina, yrityksen omista lähtökohdista käynnistyvää tekemistä, Liiketoimintamuotoilu on iteratiivista, nopeaa ja asiakaslähtöistä toimintaa.

Ytimessä on muotoilulle ominainen prosessi ja lähestymistapa sekä siihen liittyvät ominaiset metodit ja työkalut, kuten Business Model Canvas, Service Blueprint ja vastaavat.

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkella tai ota yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai LinkedIn:n kautta niin jutellaan lisää, miten voimme auttaa yritystäsi menestymään entistä paremmin!